Upplevelser vid Vänern – Ett mäktigt innanhav

Kvällsstunden vecka 50 2019

Vår bok Vänern upplevelser vid Vänern fanns med i senaste numret av Kvällsstunden. Texterna i boken är skrivna med en personlig stil, full av kunskap och fakta. Mikael Svenssons bilder är omväxlande och färgsprakande, vilket gör att man som läsare vill besöka de platser som det skrivs om.

Kvällsstunden vecka 50 2019

Vår bok Vänern upplevelser vid Vänern fanns med i senaste numret av Kvällsstunden. I boken ”Vänern, upplevelser vid vatten”, har författaren Anna Säfsten och naturfotografen Mikael Svensson försökt fånga det som händer vid kanten av detta mäktiga innanhav, Vänern. De har besökt de 13 kommuner som omger sjön och vill visa på dess särart och byarnas charm. Författaren menar att alla är formade av sin specifika närhet till Vänern.

Texterna i boken är skrivna med en personlig stil, full av kunskap och fakta. Mikael Svenssons bilder är omväxlande och färgsprakande, vilket gör att man som läsare vill besöka de platser som det skrivs om.

Seved Johansson / Kvällsstunden vecka 50 , 2019

Mikael Svensson

Jag bor i Mölndal och har naturen runt knuten. Jag behöver inte bege mig långt bort för att hitta de rena, enkla och grafiska motiven jag söker. Mycket handlar om tid, till slut kommer det där perfekta ljuset, det önskade ögonblicket. Det är inte turen eller slumpen som avgör, utan hängivenheten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *